maandag 19 januari 2009

Open Office + OxygenOffice Professional

Open Office

Open Office 3 is een tijdje geleden uitgekomen.  Dit is een officepakket dat bijna dezelfde mogelijkheden bied als Microsoft office.  
Dit is gratis te downloaden terwijl je bij Microsoft Office een flinke som op tafel moogt neerleggen om het programma op je computer te gebruiken. 

Naarmate er steeds een nieuwe update uitkomt merkt men dat het programma meer en meer begint te gelijken op de commerciële officeversie.   

Dit programma is heel handig voor mensen die jou komen vragen achter een Office CD of voor kinderen die thuis geen Powerpoint of Word kunnen veroorloven.  Geef hun de gratise Open Office, leg hun uit dat ze bij het opslaan kunnen kiezen in het opslaan als een ppt presentatie en je kan de presentatie op alle computers bekijken waar Open Office of Microsoft Powerpoint opstaat. 


OxygenOffice:  Voor mensen die meer doen dan alleen brieven schrijven!

U kunt Oxygenoffice Professional het best beschouwen als Openoffice Plus. Deze verzwaarde versie van dit openbronkantoorpakket bevat veel van de functies die u ook in het betaalde Microsoft Office zult tegenkomen. Zij biedt daarmee een waardig alternatief voor gebruikers die meer met hun tekstverwerker doen dan brieven opstellen.

Het beschik over 3.400 clipart-galerijen en meerdere templates. U kunt ook negentig verschillende fonts vinden in deze gratis softwarebundel. Het ingebouwde OOOWikipedia-gereedschap maakt zoeken op webencyclopedie Wikipedia gemakkelijk. 

Te downloaden op: klik hier

Ik zou zeggen probeer het eens uit.  Misschien spreekt het jou wel aan. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten